Gratis verzending vanaf 20€ (NL | BE) Gratis verzending vanaf 20€ (NL | BE)

Handige Golfartikelen

Golf hulpmiddel swing guide

De Golf Swing Guide

Wil jij je golfswing verbeteren? Ga dan oefenen met de Swing Guide! Een perfect hulpmiddel voor zowel beginnende als gevorderde golfers! De Swing Guide helpt je met het juist knikken van de polsen, wat zorgt voor minder correcties en een verbeterde invalshoek.
Lees nu
4 verschillende putting matten

Putting mat keuzestress in 2021?

In dit artikel benoemen wij 5 punten waar je op moet letten voordat je een putting mat aanschaft! Ga je voor een snelle putting mat, meer trainingsmogelijkheden of vooral lengte?
Lees nu
golfsimular ernest sports 14

De verschillen tussen iedere Launch Monitor!

Nu je meer te weten bent gekomen over wat Launch Monitors precies zijn, waarom ze gebruikt worden, en de velen lastige termen die ze rapporteren, is het goed om op een rijtje te hebben wat de verschillen zijn tussen iedere simulator die Golf Backyard aanbiedt.
Lees nu
De belangrijkste golfsimulator termen uitgelegd!

De belangrijkste golfsimulator termen uitgelegd!

Mocht je al wat onderzoek gedaan hebben naar golfsimulators, dan kan het best zijn dat je vele termen niet begreep en dat informatie niet gebundeld was. Na het lezen van dit artikel zul je alles te weten zijn gekomen over de verschillende termen die deze apparaten gebruiken.
Lees nu
Golfsimulators: ze zijn eigenlijk onmisbaar!

Golfsimulators: ze zijn eigenlijk onmisbaar!

Wat zijn Golf Simulators precies? Wanneer gebruik je ze? En gaan ze ook mijn spel verbeteren? In dit artikel kom je meer te weten over golfsimulators en krijg je belangrijke informatie die je helpt met kiezen van de juiste simulator.
Lees nu