Gratis verzending vanaf 10€ (NL | BE) Gratis verzending vanaf 10€ (NL | BE)

Over Golf Backyard

Profielfoto
Goedendag en bedankt voor het bezoeken van mijn webwinkel! Mijn naam is Sam en ik ben de eigenaar van Golf Backyard, een online winkel met hoge kwaliteit golfproducten. Mijn doel is simpel: zorgen dat jij ook thuis kunt golfen en je spel verbetert! Daarnaast zou ik het waanzinnig gaaf vinden als er nog meer mensen deze prachtige sport gaan beoefenen.

Golf Backyard is ontstaan nadat ik zelf thuis wilde gaan trainen; enthousiast ging ik op zoek naar een golfnet. Echter kwam ik er al snel achter dat er weinig aanbod was en dat de kwaliteit van de netten die ik tegenkwam niet voldeed aan mijn wensen. Daarnaast miste er een stuk advies; hoe groot moet een golfnet zijn, welk materiaal, waarom verschillen ze zo in prijs, waar moet ik nou precies op letten? 

Deze vragen waren er niet alleen bij het uitzoeken van een net. Maar ook een golfmat was lastiger te verkrijgen dan ik dacht. Ik wilde tenslotte een driving-range ervaring, echter was er naar mijn mening geen betrouwbare webshop die dat voor een acceptabele prijs aanbood. Waarom niet dacht ik? Wat blijkt, de meeste golfmatten die op de driving-range liggen zijn niet op te rollen, enorm zwaar en worden verzonden middels pallets: duur. Daarnaast is het zeer belangrijk dat ze goed opgewassen zijn tegen regen, zon en uiteraard lang mee gaan. Ik had op internet wel een klein matje kunnen aanschaffen, maar dan was die geheid gaan schuiven na iedere slag, lage demping, en niet lang houdbaar. 

Tot slot kwam ik erachter dat er een hele industrie schuilt achter golfsimulatoren; ruimtes met daarin camera apparatuur die analyses maken en data van je swing verzamelen. Dat wilde ik ook dacht ik, maar ook hier weer tal van vragen; wat is een simulator, werken ze ook buiten, welke merken zijn er goed, zijn ze accuraat, etc. etc.

Oftewel; dat kan vele malen beter. De naam was gauw bedacht en mijn visie was duidelijk: middels blogs en sociale media goede content posten en hoge kwaliteit producten aan bieden om thuis de beste golf ervaring te creëren. Dit alles met in mijn achterhoofd golf toegankelijker te maken, acceptabele prijzen en een klein beetje verjonging. 

Product kwaliteit

Bij Golf Backyard heb ik vanaf het begin van dit bestaan mijn missie van gemaakt om kwaliteitsproducten aan te bieden. Het is mijn doel om de juiste golf producten voor iedere professional te kunnen aanbieden die vele jaren mee zullen gaan. Hierdoor zal Golf Backyard misschien niet altijd de goedkoopste zijn, maar je weet wel 100% zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat op veel van de producten die aangeboden worden patenten zitten. Dit gaat ten nadele van zowel de prijs voor u, als voor mij, echter zorgt het in de meeste gevallen wel voor goede kwaliteit. Ik kijk kritisch naar ieder product voordat het in het assortiment opgenomen wordt en doe mijn uiterste best ze zo scherp mogelijk te prijzen. Tot slot probeert Golf Backyard altijd te innoveren, en zullen wij op onderzoek uit blijven gaan om u uiteindelijk de beste kwaliteit te leveren.